Contacteer ons

Sportkinesitherapie

Sportkinesitherapie omvat de actieve aanpak van musculoskeletale aandoeningen bij sporters.

Naast de klassieke overbelastingsletsels worden ook spier- en peesaandoeningen, instabiliteitsklachten, kraakbeenlijden en postoperatieve revalidatie van zowel het bovenste als het onderste lidmaat behandeld.

 

Klassieke taping wordt gebruikt om een beweging te beperken en/of een gewricht te stabiliseren. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij een enkel-, pols- of vingertrauma.

 

Kinesio-taping is rekbaar in 2 richtingen, waardoor men niet zozeer een beweging gaat beperken, maar de spier of het gewricht gaat ondersteunen in de beweeglijkheid en rekbaarheid. Daarnaast wordt deze tape ook gebruikt bij lymfedrainage, houdingscorrecties en pijndemping.

Onze vier pijlers

Kinesitherapie

Wij zorgen voor uw revalidatie of verbeteren uw prestaties. Iedere kinesitherapeut bij kinepraktijk Wijmen heeft zijn specialisaties om u zo goed mogelijk te begeleiden.

Preventie en begeleiding

Naast behandeling van blessures zorgen wij ook voor de preventie ervan. We leren u om te gaan met uw klachten en hoe u pijn en problemen kunt vermijden.

Professioneel team

Wij volgen de nieuwste innovaties binnen de kinesitherapie op. Daarnaast maken wij ook gebruik van modern en professioneel materiaal om u te begeleiden.

Advies op maat

Iedere persoon is uniek bij kinepraktijk Wijmen. U krijgt professioneel advies, aangepast aan uw wensen. Zo beloven wij u de beste en snelste resultaten.

Kom langs bij kinepraktijk Wijmen

Bij ons bent u in goede handen