Contacteer ons

Manuele therapie

Manuele therapie is een specialisatievorm binnen de kinesitherapie. Deze behandelingsvorm legt de focus op bewegingsbeperkingen ter hoogte van de gewrichten en wervelkolom.

De behandeltechnieken bestaan uit mobilisaties, oscillaties, manipulaties,… die uitsluitend met de handen van de therapeut uitgevoerd worden.

Bij mobilisaties worden je gewrichten op een zachte, kalme manier bewogen. Manipulaties zijn snellere en kortere bewegingen die je gewrichten opnieuw in de juiste positie brengen

Onze vier pijlers

Kinesitherapie

Wij zorgen voor uw revalidatie of verbeteren uw prestaties. Iedere kinesitherapeut bij kinepraktijk Wijmen heeft zijn specialisaties om u zo goed mogelijk te begeleiden.

Preventie en begeleiding

Naast behandeling van blessures zorgen wij ook voor de preventie ervan. We leren u om te gaan met uw klachten en hoe u pijn en problemen kunt vermijden.

Professioneel team

Wij volgen de nieuwste innovaties binnen de kinesitherapie op. Daarnaast maken wij ook gebruik van modern en professioneel materiaal om u te begeleiden.

Advies op maat

Iedere persoon is uniek bij kinepraktijk Wijmen. U krijgt professioneel advies, aangepast aan uw wensen. Zo beloven wij u de beste en snelste resultaten.

Kom langs bij kinepraktijk Wijmen

Bij ons bent u in goede handen