Contacteer ons

Dry needling

Dry needling is een behandelmethode waarbij spierverhardingen (‘myofasciale triggerpoints’) met een heel dunne, steriele naald worden aangeprikt met de bedoeling een reflex uit te lokken. Wanneer deze reflex uitdooft zullen ook de spierspanning en de uitstralingspijn op korte termijn afnemen of zelfs onmiddellijk verdwijnen.

Deze ’triggerpoints’ kunnen ontstaan door overbelasting van bepaalde spieren door bijvoorbeeld sport of verkeerde lichaamshouding. Ook stress kan een oorzaak zijn.

Onze vier pijlers

Kinesitherapie

Wij zorgen voor uw revalidatie of verbeteren uw prestaties. Iedere kinesitherapeut bij kinepraktijk Wijmen heeft zijn specialisaties om u zo goed mogelijk te begeleiden.

Preventie en begeleiding

Naast behandeling van blessures zorgen wij ook voor de preventie ervan. We leren u om te gaan met uw klachten en hoe u pijn en problemen kunt vermijden.

Professioneel team

Wij volgen de nieuwste innovaties binnen de kinesitherapie op. Daarnaast maken wij ook gebruik van modern en professioneel materiaal om u te begeleiden.

Advies op maat

Iedere persoon is uniek bij kinepraktijk Wijmen. U krijgt professioneel advies, aangepast aan uw wensen. Zo beloven wij u de beste en snelste resultaten.

Kom langs bij kinepraktijk Wijmen

Bij ons bent u in goede handen