Contacteer ons

Bekkenbodemtherapie

Bekkenbodemtherapie is een methode waarbij je leert de spieren van de bekkenbodem te voelen en bewust te gebruiken. Omdat je de spieren van de bekkenbodem zelf niet kunt zien, is het soms moeilijk om ze goed te gebruiken en te trainen. De bekkenbodemspieren kunnen te zwak of te gespannen zijn, of niet op het juiste moment aangespannen worden. Hierdoor kunnen stoornissen optreden. Door middel van een apparaat kan dit geregistreerd worden, waardoor we preciezer en doelgerichter kunnen werken.

 

De meest voorkomende aandoeningen zijn stressincontinentie, obstipatie, fecale incontinentie, urineverlies na prostaatoperatie, pijn bij het vrijen…

 

De praktijk is ook gespecialiseerd in het werken met kinderen. Bedplassen, incontinentie overdag, fecale incontinentie, urineweginfecties… worden hier verholpen.

Onze vier pijlers

Kinesitherapie

Wij zorgen voor uw revalidatie of verbeteren uw prestaties. Iedere kinesitherapeut bij kinepraktijk Wijmen heeft zijn specialisaties om u zo goed mogelijk te begeleiden.

Preventie en begeleiding

Naast behandeling van blessures zorgen wij ook voor de preventie ervan. We leren u om te gaan met uw klachten en hoe u pijn en problemen kunt vermijden.

Professioneel team

Wij volgen de nieuwste innovaties binnen de kinesitherapie op. Daarnaast maken wij ook gebruik van modern en professioneel materiaal om u te begeleiden.

Advies op maat

Iedere persoon is uniek bij kinepraktijk Wijmen. U krijgt professioneel advies, aangepast aan uw wensen. Zo beloven wij u de beste en snelste resultaten.

Kom langs bij kinepraktijk Wijmen

Bij ons bent u in goede handen