Contacteer ons

Ontdek onze diensten

Iedere kinesitherapeut heeft zijn eigen specialisaties waardoor wij heel wat diensten kunnen aanbieden om uw probleem of klacht zo goed mogelijk aan te pakken. Onze specialisaties vullen elkaar aan, waardoor we een brede waaier aan behandelingen kunnen aanbieden. Door het regelmatig volgen van bijscholingen, congressen en nieuwe cursussen blijven we op de hoogte van de allernieuwste technieken. Ontdek alle diensten waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Bekkenbodemtherapie is een methode waarbij wij u aanleren uw spieren van de bekkenbodem te voelen en bewust te gebruiken.

Pre- en postnatale kinesitherapie of zwangerschapsgym zal ervoor zorgen dat uw bevalling zo vlot mogelijk zal verlopen. Ook na de bevalling zullen we uw spieren en fysieke conditie terug opbouwen.

Deze therapie wordt gebruikt voor het behandelen van longaandoeningen bij baby’s, kinderen en volwassenen. Zowel bij acute als chronische problemen kunt u terecht bij kinepraktijk Wijmen.

Klachten en aandoeningen die betrekking hebben op het niet optimaal functioneren van het kaakgewricht kunnen behandeld worden door middel van mobilisatietechnieken of ontspanningstechnieken van het kaakgewricht.

Overbelasting van uw spieren kan bij ons behandeld worden door dry needling. Dry needling is een behandelmethode waarbij spierverhardingen worden aangeprikt met een dunne acupunctuurnaald om deze te ontspannen.

Sportkinesitherapie omvat de actieve aanpak van musculoskeletale aandoeningen bij sporters. Ook voor taping kunt u bij ons terecht.

Manuele therapie legt de focus op bewegingsbeperkingen ter hoogte van de gewrichten en wervelkolom.

De behandeltechnieken bestaan uit mobilisaties, oscillaties, manipulaties,… die uitsluitend met de handen van de therapeut uitgevoerd worden.

Tijdens deze therapie gaan we samen met de patiënt de symptomen van hyperventilatie leren kennen, ermee om te gaan en technieken aanleren om symptomen te reduceren.

Onze vier pijlers

Kinesitherapie

Wij zorgen voor uw revalidatie of verbeteren uw prestaties. Iedere kinesitherapeut bij kinepraktijk Wijmen heeft zijn specialisaties om u zo goed mogelijk te begeleiden.

Preventie en begeleiding

Naast behandeling van blessures zorgen wij ook voor de preventie ervan. We leren u om te gaan met uw klachten en hoe u pijn en problemen kunt vermijden.

Professioneel team

Wij volgen de nieuwste innovaties binnen de kinesitherapie op. Daarnaast maken wij ook gebruik van modern en professioneel materiaal om u te begeleiden.

Advies op maat

Iedere persoon is uniek bij kinepraktijk Wijmen. U krijgt professioneel advies, aangepast aan uw wensen. Zo beloven wij u de beste en snelste resultaten.

Kom langs bij kinepraktijk Wijmen

Bij ons bent u in goede handen